Christine Meintjes: workshop voor fotografen

Afgelopen juli werden een aantal fotografen in de gelegenheid gebracht om een 2-daagse workshop van Christine Meintjes te volgen. Christine is een Zuid-Afrikaanse fotografe. Haar foto’s komen regelmatig op blogs van weddingplanners naar voren.

De eerste dag werd er in de ochtend door Christine verteld over hoe zij begonnen is, welke fouten ze heeft gemaakt en hoe ze daarna verder is gegaan. Een zeer inspirerend en interessant verhaal. Er waren 10 deelnemers en die kwamen verspreid uit Belgie, Duitsland en Nederland. Onderling hebben we ook tips e.d. uitgewisseld.

Na de lunch vertrokken we richting de fotolocatie: Landgoed Te Werve in Rijswijk. Daar werden we ontvangen en waren diverse leveranciers nog druk aan het werk, zowel voor de gestylde tafel als voor de fotoshoot met bruidspaar. Daar zijn ook al deze foto’s geschoten.

Dag twee bestond uit een uitleg over: je hebt nu je bestanden, hoe nu verder. Dus editten en albumopmaak. Ook hierbij werden veel nuttige tips verstrekt en ook onderling werden die uitgewisseld. Een win-win situatie!

Reacties

  1. Hopelijk komt dit jaar ook deze richting uit. Lijkt me een te gekke workshop om te volgen!

    Triangle
    26/01/2012 7:27 pm | Carina

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000