De WLW Estafette: Evert loves Miranda

De WLW Estafette! Alle WLW-fotografen kiezen hun favoriete foto van een andere WLW’er. In deze rubriek lichten zij hun keuze toe. De beoordeelde WLW’er neemt het stokje over en kiest zijn favoriete foto van de volgende WLW-fotograaf. Kijk mee door de ogen van onze bruidsfotografen: wat is een goede foto, en waarom?

In dit deel zocht Evert Doorn de site van Miranda Vijfvinkel af. Uiteindelijk koos hij onderstaand beeld als een typische ‘Miranda-foto’.

We_Love_Weddings_Miranda_Vijfvinkel

Trouwfotografen heb je in alle soorten en maten. Maar echt kunstzinnige; die zie je eigenlijk niet zo veel.

Gelukkig hebben we er bij We Love Weddings een paar, waaronder Miranda. Regelmatig kom ik foto’s van haar tegen waarvan ik denk ‘mens, hoe bedenk je het’. Niet zelden zijn het foto’s waarin humor een rol speelt. Als je Miranda’s werk kent, dan weet je dat die twee bij elkaar horen. De gekozen foto vind ik echt een verlengstuk van haar grappige karakter.

In haar werk als trouwfotografe waardeer ik dat je het artistieke en de humor zeker terugziet. Maar niet in een mate die overheerst: de reportage en het verhaal staan bij haar centraal. En af en toe een vleugje artistiek en gek, dat mag dan best.

De serie waar dit beeld uit is gekozen, bevat prachtige ontroerende momenten, helemaal wat je verwacht bij een bruiloft. Maar ook dit ongebruikelijke, gekke beeld. Anders dan anders, en ik heb het vermoeden dat dit helemaal past bij deze mensen. Het is trouwens knap dat je als fotograaf je bruidspaar kan overtuigen dit soort dingen te doen tijdens de fotosessie!

Een lekkere, knotsgekke foto. Zodra je ‘m ziet, denk je ‘Hee, maar… hier klopt iets niet!’. En dan moet je keihard lachen (nou ja, ik in ieder geval!). En dat is zo leuk aan Miranda en haar stijl van fotograferen. Out of the box, niet alleen maar standaard plaatjes maken, maar durven. En ook nog op een manier die een bruidspaar kan waarderen en waarin ze zichzelf terugzien. Petje af!

Noot van Miranda: De bruid was ook nog eens 4 maanden zwanger toen deze foto gemaakt werd! Hahaha. 

 

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000