De WLW Estafette: Miranda loves Rika

De WLW Estafette! Alle WLW-fotografen kiezen hun favoriete foto van een andere WLW’er. In deze rubriek lichten zij hun keuze toe. De beoordeelde WLW’er neemt het stokje over en kiest zijn favoriete foto van de volgende WLW-fotograaf. Kijk mee door de ogen van onze bruidsfotografen: wat is een goede foto, en waarom?

Deze week aan Miranda de eer om de site van Rika door te nemen!

We_love_weddings_Rika_Conradi

Rika en ik komen allebei uit Rotterdam. Dat zegt niets over fotografie, maar wel over de nuchterheid van Rika die ik zo goed herken! En gek genoeg lijk ik dit wel terug te zien in de beelden van Rika!

Voor het zoeken van het beeld hoefde ik toch eigenlijk niet lang te zoeken. Ik wist precies welke foto het zou gaan worden. Een beeld waar ik iedere keer weer bij in de lach schiet en me weer raakt door de blik van de man! Ik heb de site nog doorgenomen maar wist eigenlijk al dat dit mijn favoriete beeld zou zijn! Dit is Rika ten voete uit!

Het opvallende van Rika haar werkwijze is dat al haar klanten maar blijven terugkomen. Zo ook bijvoorbeeld het bruidspaar van de “knipoog”. Die zie je dan opeens weer op de site verschijnen bij een zwangerschapsshoot! Deze trouwe klantenkring zegt toch zeker wat over Rika!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000