De WLW Estafette: Rika loves Rob

De WLW Estafette! Alle WLW-fotografen kiezen hun favoriete foto van een andere WLW’er. In deze rubriek lichten zij hun keuze toe. De beoordeelde WLW’er neemt het stokje over en kiest zijn favoriete foto van de volgende WLW-fotograaf. Kijk mee door de ogen van onze bruidsfotografen: wat is een goede foto, en waarom?

Deze week aan Rika de eer om de site van Rob door te nemen!

WLW de Estafette Rika loves Rob bruidsfotograaf

Deze foto van Rob ter Bekke is veelzeggend: een mooi gezelschap onderweg naar ongetwijfeld de trouwlocatie op een mooie zonnige dag. Bruid en bruidegom genieten zichtbaar van dit moment en hebben niet eens in de gaten dat er een fotograaf rondloopt die dit moment ook ziet. Het gezelschap dat achter het bruidspaar loopt, heeft het zichtbaar ook naar de zin. Al pratend en lachend volgen zij het bruidspaar. Er worden bellen geblazen, het zonnetje schijnt.

Deze momenten mogen zeker niet ontbreken in een bruidsreportage. Ze laten de sfeer van de dag zien en het geluk van het bruidspaar spat er vanaf. Zo innig verliefd, genietend van elkaar: een prachtige emotie! Er zijn verschillende manieren om naar het stadhuis, gemeentehuis of andere trouwlocatie te gaan, maar deze is veruit mijn favoriete manier. Uiteraard moet de locatie wel aan te lopen zijn, dan spreekt voor zich.

Ook is er een mooie scherpte-diepte in deze foto waarbij de achtergrond vaag wegloopt en dat maakt de foto nog warmer. De geparkeerde motor aan de linkerkant van de foto is wellicht een toevalligheid, maar geeft de foto ook iets stoers. Proficiat Rob!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000