Gefeliciteerd Marco en Ellen!!!

Ook bruidsfotografen trouwen wel eens. En dat is extra leuk. Zij weten namelijk als geen ander hoe je die lipjes het beste kunt tuiten. Of het subtiele verschil tussen de ‘blue steel’ en de ‘duck face’. Werkelijk alle trucs komen uit de kast!

En op hele zeldzame momenten, als de planeten op één rij staan, komt het voor dat twee bruidsfotografen met elkaar trouwen! Dames en heren: leg uw geodriehoek maar alvast naast die planeten, want Marco en Ellen trouwen vandaag!

En dan vraag je je natuurlijk meteen af: wie maakt de foto’s? Dat is niemand minder dan Evert Doorn! De bruiloft is nu natuurlijk nog in volle gang dus we moeten uiteraard nog even wachten op de foto’s. Toch is onze professionele Photoshopper alvast aan de slag gegaan.

Marco en Ellen gaan trouwen

Lieve Marco en Ellen, van harte gefeliciteerd namens iedereen van We Love Weddings! Jullie zijn een fantastisch stel, dus wat een logische beslissing om dat vandaag uitbundig met vrienden en familie te vieren! We wensen jullie een fantastische dag toe en nog vele mooie jaren samen met alle prachtige dingen die jullie doen/maken ;)

Heel veel knuffels en groetjes van We Love Weddings

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000