Gestylde loveshoot met thema reizen

gestylde loveshoot met thema

Loveshoots of pre-wedding shoots zijn leuk! En ze zijn nog leuker als je creatief bent en voor je gestylde loveshoot een thema bedenkt dat echt bij jullie past!

Priscilla en Henri hadden voor hun pre-wedding shoot het thema reizen gekozen. Dat ging eigenlijk vanzelf want ze zijn gek op reizen en hebben al heel wat van de wereld gezien. Voor hun gestylde loveshoot met thema of pre-wedding shoot hadden we wat gebrainstormd en op de avond van de fotosessie namen ze van die leuke oude koffertjes, een oude draaitelefoon, een reisfotoboek en nog wat leuke accessoires mee. De locatie met riet langs het water en een avondzonnetje waren ook zorgvuldig uitgezocht en maakten de stijl die we voor ogen hadden compleet. We konden samen onze creativiteit dus helemaal kwijt en hadden een superleuke avond!

Een thema voor je loveshoot is absoluut niet verplicht, maar als je zoiets wel erg leuk vindt is het goed hier van tevoren over na te denken en met je fotograaf te bespreken, zodat de foto’s helemaal bij jullie passen!

gestylde loveshoot met thema

gestylde loveshoot met thema

gestylde loveshoot met thema

 

gestylde loveshoot met thema

gestylde loveshoot met thema

gestylde loveshoot met thema

Reacties

 1. Wat een leuk idee om een thema te gebruiken. Trek je dit thema ook door in de trouwreportage?

  Triangle
  02/01/2013 9:54 pm | Arvid de Windt
  • Hoi Arvid, dankjewel voor je compliment! Inderdaad had dit bruidspaar op hun bruiloft ook een kleurthema en waar het pastte wat ‘reisdingen’!

   Triangle
   08/01/2013 3:14 pm | Moniek

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000