Mogen wij u voorstellen aan… Hanneke Beld Vollbehr

We Love Weddings is versterkt met vier fotografen! We hebben er in de afgelopen weken al drie voorgesteld (Simone Michelle, Nadia en Peter) dus nu is het de beurt aan Hanneke! Ik heb daar eigenlijk maar 1 woord voor: Wauw!

WLW_Hanneke

Hanneke Beld Vollbehr bij We Love Weddings

Hanneke Beld Vollbehr

Kende je WLW al en hoe vind je het om lid te zijn?

Toen ik begon met bruiloften fotograferen had ik WLW al snel ontdekt. Nu ik ben gevraagd om ook lid van WLW te worden vind ik dat een enorme eer! Omdat je als bruidsfotograaf eigenlijk heel veel in je eentje aan het werk bent is het ook echt leuk om een groep met collega’s te hebben.

We_Love_Weddings_Hanneke_0011

Sinds hoeveel jaar ben je trouwfotograaf en hoeveel trouwreportages schiet je ongeveer per jaar?

In januari 2012 startte ik officieel als bruidsfotograaf en sindsdien heb ik ongeveer 40 – 50 bruiloften gefotografeerd. Per seizoen zijn dit er ongeveer 25.

We_Love_Weddings_Hanneke_0010

Maak je naast trouwfotografie ook nog ander werk?

Naast bruidsfotografie doe ik veel kinderfotografie; zowel gezinnetjes als meer editorial werk (voor bijvoorbeeld kinderkleding). Ook ben ik van plan binnenkort wat meer persoonlijke fotografie projecten te gaan beginnen. Dit laatste zal waarschijnlijk wat meer verhalend/documentair worden. Ik denk dat de liefde en alles wat daarbij hoort wel een rode draad is in mijn fotografie.

We_Love_Weddings_Hanneke_0009

Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Ik ben 25 en regelmatig krijg ik verbaasde blikken als ik vertel dat ik al ruim zes jaar getrouwd ben.

Is er een fotograaf in de “branche” die je enorm bewondert en waar je inspiratie uit haalt?

Sean Flanigan vind ik een enorm inspirerende bruidsfotograaf, vooral omdat hij zulke heerlijke creatieve reportages maakt. Verder vind ik Jonas Peterson enorm goed door het verhaal wat hij met een fotoreportage kan vertellen. Als ik een serie foto’s van hem bekijk heb ik het gevoel dat ik er letterlijk bij was omdat ik de sfeer kan voelen.

We_Love_Weddings_Hanneke_0008

Heb je nog een vraag aan Hanneke? Stel hem hieronder!

Reacties

  1. Ziet er goed uit! Leuk!

    Triangle
    05/12/2013 2:11 pm | Marjet

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000