Bruiloft tips – met z’n allen naar de kapper

Laatst was ik op de bruiloft van Joyce en Jeroen (bekijk hier de volledige zwart/wit trouwreportage) en daar kwam de inspiratie voor deze leuke bruilofttip!

Bruiloft tips

Normaal ga je in de ochtend naar de kapper of komt de kapper naar jou en meestal is er wel iemand bij zoals directe familie of goede vriendinnen. Joyce ging echter met heel veel vriendinnen naar de kapper. En niet alleen Joyce werd daar gekapt, ook de vriendinnen kregen prachtig haar voor de grote dag van Joyce. Ook vriendinnen en moeders die al gekapt waren kwamen even kijken en het was echt supergezellig. (Je hoeft natuurlijk helemaal niet geknipt te worden, alle dames werden gestyled, geföhnd, gevlochten, etc).

lachen bij de kapper
kapperuitje op je trouwdag

Ik keek als fotografe mijn ogen uit, want overal werden de meest prachtige kapsels gecreëerd. En natuurlijk zijn er met zoveel vriendinnen op de vierkante meter op zo’n tijdstip, de ochtend van je trouwdag, enorm veel leuke gesprekken en mooie momenten om te fotograferen.

mooi kapsel op je trouwdag

Bruiloft tips – met z’n allen naar de kapper – waar moet je aan denken?

 1. Kies een leuke fotogenieke kapsalon met veel ruimte zodat iedereen in de buurt van elkaar kan zitten en waar genoeg spiegels zijn zodat je elkaar ook nog kunt zien als je gekapt wordt.
 2. Kies een kapsalon waar ze ervaring hebben met mooie kapsels creëren.
 3. Neem inspiratie materiaal (knipsels, foto op je iphone, etc) mee hoe je je haar wilt hebben. Genoeg inspiratie voor gave haarcreaties vind je op Pinterest. Ik heb gelijk een board met haarcreaties voor jullie samengesteld.
 4. Breng bubbels mee voor een extra feestelijk effect ;-)
 5. Kom je met veel vriendinnen tegelijk? Wellicht kun je dan ook nog een groepsdeal afspreken met de kapsalon, win win voor iedereen.
 6. Zorg ervoor dat je fotograaf aanwezig is voor dit gedeelte van je dag. Mooie foto’s gegarandeerd!bruiloft tips gave kapsels
bruiloft tips gave kapsels
bruiloft tips gave kapsels

 

 

Reacties

 1. Leuk stuk zeg!

  Triangle
  22/11/2012 11:56 am | Miranda

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000