Kinderen laten deelnemen aan je bruiloft of toch niet…….

Het blijft soms een groot vraagstuk of bruidsparen kinderen willen laten deelnemen aan hun bruiloft of niet. Voor eigen kinderen is de keuze snel gemaakt: vaak worden zij bruidsmeisje of bruidsjongen. Wordt er speciale kleding aangeschaft (want papa en mama zien er per slot van rekening ook mooi uit op de trouwdag)? Mogen zij gewoon lekker spelen op de dag in verband met hun kleding of niet?

Zeker zo schattig is het als kinderen de ringen brengen en je opa of oma trots een mooi plaatje ziet schieten.

Als het gaat om kinderen van familie, vrienden of kennissen dan komt er vaak meer bij kijken: Onzekerheid bij het maken van een keuze kan zijn dat babies soms gaan huilen tijdens de ceremonie. Of dat de ouders van de kinderen zelf niet volop kunnen genieten van de bruiloft omdat ze op de kinderen moeten letten.

 

Onlangs ben ik op een bruiloft geweest ( zie bovenstaande foto) waar 40 kinderen aanwezig waren. Dit was ontzettend leuk, gezellig en druk. Het bruidspaar had een aparte kamer laten inrichten om dvd’s te kijken, spelletjes te doen en ijsjes te eten. Zij konden vrijuit buiten spelen op het gras. Jongens waren aan het voetballen terwijl de meisjes ‘prinsesje’ speelden. En al die tijd werden ze in de gaten gehouden door een aantal volwassen oppasmeiden. Mocht je zelf een vaste oppas hebben dan kan hij of zij wellicht een dag extra komen, maar er zijn tegenwoordig ook professionele weddingnanny’s die je kunt inhuren voor je dag. Zij passen op de kinderen en zorgen dat ook zij een te gekke dag hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan La Nou Nou en My Greatest Party.

 

Kinderen kunnen een speciale dynamiek geven aan een bruiloft. Zij zijn puur en oprecht. Het levert altijd eerlijke, komische en interessante situaties op.

 

 

Reacties

 1. Ik vind het geweldig hoe kinderen spontaan op een huwelijksdag reageren.
  Succeess met je boek!

  Triangle
  23/11/2012 9:19 pm | Grant Jonathan
  • Het is zeker leuk Grant Jonathan, het was leuk om het op C & T de bruiloft ook mee te maken. Ringen niet aangeven maar gooien. Bedankt en het komt zeker goed met het boek!

   Triangle
   23/11/2012 10:41 pm | Gerhard
 2. Geniaal weer! En ook weer foto’s die Gerhard alleen kan maken :D

  Triangle
  23/11/2012 9:47 pm | Ashvin Ghisyawan
 3. Thanks Ashvin!! Leuke reactie van jouw.

  Triangle
  23/11/2012 10:42 pm | Gerhard
 4. […] Download Image More @ weloveweddings.nl […]

  Triangle
  17/09/2019 8:49 pm | Spelletjes Kamer Inrichten – Huidige decoratie-ideeën

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000