Real wedding: Mark & Maartje

Het kon ook niet anders: de trouwdag van Mark en Maartje zou een fantastische dag gaan worden! Nadat we van het bruidspaar een geweldige Pre-weddingshoot hadden gemaakt in Parijs, was het eindelijk zover: hun trouwdag 2 september 2011.

De zon scheen volop. We begonnen ’s ochtends  in Almere bij Maartje die druk bezig was met haar visagie. De dag was lekker ruim gepland dus we kregen alle tijd voor een mooie sfeerimpressie van de voorbereidingen van de bruid.

Nadat bruidegom Mark zijn entree had gemaakt zag hij zijn bruid voor het eerst in tuin. Wat een heerlijk emotionele ontmoeting! We vertrokken voor eerst wat foto’s met de auto bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Aansluitend zijn we naar Paleis Soestdijk gereden.  De fotoshoot was TOP en de liefde tussen Mark en Maartje spatte van het beeld. Een schitterend bruidspaar op een prachtige locatie.  Op naar Kasteel Hooge Vuursche voor de huwelijksvoltrekking.  Wow, wat is dit toch een heerlijke locatie om te trouwen en te fotograferen. :) Na het jawoord ging Maartje de Champagne sabreren op het balkon van Kasteel Hooge Vuursche. Een heerlijke bruidstaart stond op hun te wachten van Patisserie De Ridder uit Bussum. Een gezellige bruidsborrel volgde met wat ongedwongen familiefoto’s. Iedereen nam plaats aan stijlvol gedekte tafels en er werd een heerlijk diner geserveerd. Met emotionele speeches van familie en vrienden was dit weer een van de vele mooie momenten van de trouwdag.  Het was tijd voor een spetterend feest! De band Celebration zorgde voor een volle dansvloer. Rond 22:00 reden wij weg met een super-reportage in onze fototas!

Geniet mee van deze foto-impressie van de trouwdag van Mark en Maartje:

Reacties

  1. Prachtige reportage! Die zwart / wit foto’s zijn ook echt mooi!

    Triangle
    14/04/2012 7:03 am | Else Prins
  2. Fantastische foto’s van Supermooie mensen! Nog jammer dat wij hier niet bij aanwezig waren!

    Triangle
    14/04/2012 10:21 am | Niels

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000