Loveshoot DIY (Do it yourself)

Hanna en Wouter wilden graag een loveshoot boeken en daar een foto van gebruiken voor hun trouwkaart. Op hun trouwdag zou de themakleur roze zijn en er zouden veel vogeltjes en vogelhuisjes terug komen die dag. Hanna was op zoek gegaan naar leuke roze details die wij konden gebruiken met de fotosessie, maar ook gelijk op hun trouwdag. Een gedeelte van de fotosessie hebben wij binnen gemaakt en het andere deel in de duinen. Zo hadden hun genoeg keus en twee heel verschillende stijlen en sfeerfoto’s.

Het witte boompje is ook gebruikt op hun trouwdag als een soort receptieboek. Alle gasten konden hun wensen op briefjes schrijven en in de boom hangen. Deze boom staat nu in hun huis met vogelhuisje en wensbriefjes eraan! De achtergrond is gewoon een rolletje inpakpapier dat wij hebben opgehangen. Later heeft ze van dit papier een mooie enveloppendoos gemaakt.

 

 

 

Dit is het kerkje waar hun ook gingen trouwen en hun receptie buiten zou plaats vinden ( in meer zomerse temperaturen;-)

 

 

 

 

Dit is hun trouwkaart geworden, deze heeft Hanna zelf ontworpen!

Wij hebben echt veel lol gehad tijdens deze fotosessie. Het is zo leuk dat je elkaar zo een beetje leert kennen. Ik kijk dan ook al uit naar de grote dag!

 

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000