Loveshoot op het strand

Een loveshoot hoeft niet altijd voor een bruiloft plaats te vinden. Je kunt jullie liefde ook gewoon laten vastleggen door een fotograaaf als je x jaar verkering hebt. Of omdat het een leuk cadeau is voor je partner, waar je zelf ook nog wat aan hebt! Je kunt een loveshoot natuurlijk ook doen na je huwelijk! Vooral als je door omstandigheden snel wilt trouwen en geen tijd hebt gehad om een uitgebreid huwelijk te organiseren.

Voor Vlad en Anna gold dat laatste; ze waren getrouwd op de (Russische) ambassade en hadden door omstandigheden geen tijd om een gigantische bruiloft te organiseren. Toch vonden ze het belangrijk wel een fotoreportage te laten maken om hun stap en hun liefde vast te leggen.

We planden een loveshoot op de favoriete plek van Vlad en Anna; het strand van Scheveningen. Omdat een loveshoot niet gekoppeld is aan een bepaalde datum is het mogelijk om de beste dag en het beste tijdstip uit te zoeken om de shoot te plannen. Bovendien hoef je bij een loveshoot ten opzichte van een trouwreportage geen rekening te houden met het strak geplande draaiboek van een bruiloft. Een stuk relaxter dus!

Voor de shoot van Anna en Vlad hadden we ook ballonnen meegenomen om ze vervolgens als een klein feestje in de duinen los te laten. Het stralende pasgetrouwde stel plus het mooie licht van de dag maakt het tot een dankbare opdracht.

Omdat Vlad helemaal gek was van vintage oude camera’s had ik een Rolleiflex camera meegenomen om door de zoeker een foto te nemen met een spiegelreflex camera. Een creatieve manier om een ouderwetse foto te maken dus!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000