Loveshoot, waarom bieden steeds meer fotografen deze aan?

Loveshoot, Pre-weddingshoot, E-session of verlovingsshoot, het is maar net hoe je het wilt noemen, het komt allemaal op hetzelfde neer. Een fotosessie samen met je geliefde! Je ziet het steeds meer voorbij komen. Een overgewaaide Amerikaanse rage of is het meer dan dat?

Waarom zou je deze boeken als je ook op je trouwdag al een deel van de dag besteedt aan een fotosessie van jullie samen? Allereerst is het hartstikke fijn om in je casual kleding een mooie herinnering te hebben en het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Maar als je een loveshoot plant met de fotograaf die ook jullie trouwdag vastlegt dan komen er ineens heel veel voordelen bij!

Je ervaart hoe een fotosessie gaat en zult daarom veel relaxter zijn tijdens de reportage op de trouwdag zelf. Ook krijg je nog beter contact met de fotograaf, er is immers een extra contactmoment met daarin genoeg tijd om ontspannen te kletsen, wat weer resulteert in een nog meer relaxte samenwerking tijdens jullie grote dag. Daarnaast weet je meteen ook dat het even tijd kost om een mooie reportage te maken.

Afhankelijk van de fotograaf kun je de beelden op dvd verkrijgen. Deze kun je dan weer gebruiken om terug te laten komen op de trouwdag. Denk aan: save the date kaartjes, bedankkaartjes, menukaartjes, liturgie, gastenboek, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Reacties

  1. […] onze laatste blog op We Love Weddings schreven we over de voordelen van een loveshoot. De foto’s daarentegen […]

    Triangle
    31/10/2012 11:54 am | De foto's van de loveshoot, wat kun je daar allemaal mee doen?

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000