Mogen wij u voorstellen aan… Nadia Abdelmalik

In een ver verleden is We Love Weddings begonnen als een simpele Facebookgroep. Uiteindelijk kwam er een website en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een leuk team met maar liefst 33 leden! Vanwege de recentelijke uitbreiding met vier leden, willen we die nieuwe toppers dolgraag aan je voor stellen! Vorige week was Simone al aan de beurt.

Want hoe leuk is het om nu eindelijk eens een dokter in ons midden te hebben, die ook nog super kan fotograferen?! Deze week laten we je graag week kennis maken met onze nieuwe fotograaf Nadia:

Nadia

Nadia Abdelmalik

Kende je WLW al en hoe vind je het om lid te zijn?

Ja, ik kende WLW al omdat er een aantal goede collega’s bij zitten. Ik voel me vereerd dat ik nu ook deel uitmaak van WLW!

Nadia Abdelmalik bij We Love Weddings

We_Love_Weddings_Nadia_0018

Sinds hoeveel jaar ben je trouwfotograaf en hoeveel trouwreportages schieten jullie ongeveer per jaar?

Ik ben nu ruim 1 jaar fulltime bruidsfotograaf. Voor die tijd combineerde ik fotografie een paar jaar lang met mijn co-schappen. Ik fotografeer ongeveer 25 bruiloften per jaar, en dat vind ik een mooi aantal!

We_Love_Weddings_Nadia_0017

Maak je naast trouwfotografie ook nog ander werk?

Naast bruiloften doe ik ook loveshoots, maar eigenlijk staat bijna al mijn werk in het teken van bruidsfotografie, want daar ligt echt mijn passie.

We_Love_Weddings_Nadia_0016

Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Dat ik vroeger een enorme collectie vleesetende planten heb gehad, die ik in het weekend alle 40 verplaatste van de vensterbank naar de tuin. Waarom? Omdat ik dacht dat ze daar blij van werden.

We_Love_Weddings_Nadia_0015

Is er een fotograaf in de “branche” die je enorm bewondert en waar je inspiratie uit haalt?

Paul liebt Paula uit Berlijn weten als geen ander sfeer te vangen en hebben een mooie artistieke benadering van bruidsfotografie.
Daarnaast maken Tinydot Photography uit Singapore hele frisse en originele bruidsfoto’s. Ook weten Sean Flanigan en Paper Antler me altijd weer te inspireren.

WLW-2

Heb jij nog een vraag voor Nadia? Dit is je kans! Stel hem hieronder!

Reacties

  1. Wat tof Nadia!! :-)

    Triangle
    12/11/2013 11:44 pm | Lisenka l’Ami

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000