De Vrijdagmiddagfoto: ontlading na de ceremonie

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Evert Doorn.

we love weddings, ceremonie, evert doorn, bruidsfotografie, bruidsfoto, ontlading op een bruiloft,

Origineel zijn ze niet, die foto’s van een bruidspaar dat na de ceremonie wegwandelt. Maar toch blijf ik ze mooi vinden, vooral omdat het prachtige momenten van ontlading zijn: zojuist is gebeurd waar je als bruidspaar al zó lang naar hebt uitgekeken. De spanning is eraf; vanaf nu is het alleen nog maar genieten.

Op de geweldige bruiloft van Che en Melissa was dat duidelijk te zien. Als fotograaf wil je dat vervolgens zo goed mogelijk vastleggen.

Deze foto vat de dag heel goed samen in één beeld. Daarom is het voor mij één van de fijnste foto’s die ik het afgelopen jaar heb geschoten.

Wil je meer zien van deze bruiloft, klik dan hier!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000