Blijft kalm en geniet. Bruiloft van Mark & Anja

onverwachte dingen op je bruiloft
De bruiloft van Mark & Anja was voor mij een unieke en bijzondere bruiloft. Anja was bekend met veel bruiloft styling blogs en het was duidelijk dat zij ook een soft spot had voor details. Los van de details en dat het ontzettend warm was op hun trouwdag was het een ontspannen sfeer. Dat zij gekozen hebben voor het strand om het te vieren was een zeer geslaagde keuze.

Als fotograaf ervaar ik soms dagen dat het lijkt of alles klopt, alles werkt goed, het weer is goed, alle elementen lijken perfect bij elkaar te passen. Toch is het vooral alles wat Anja en Mark deden wat bijdroeg tot het succes van hun trouwdag. Zij hebben in mijn optiek alles goed geregeld met veel mooie details, maar hoe zij omgingen met de onverwachte dingen op hun bruiloft is volgens mij de sleutel.

Een te kleine Fiat 500 zorgde voor de nodige hilariteit en zonder airco reden zij naar het strand vanuit Leiden waar wij de trouwreportage deden rond de Pieterskerk.
Tijdens de shoot buiten vroeg iemand de opzichter van de Pieterskerk die aanwezig was voor een belangrijk event ’s avonds of wij in een Museum kamer foto’s konden maken.
Buiten bleef de hak van de schoen van Anja tussen de klinkers hangen en toch bleef Anja genieten en had een relaxte houding en genoot er des te meer van.
Een groep vriendinnen gaf een lijst met daarin kunstwerkjes die gevouwen waren van Euro briefjes. En wat denk je, de lijst ging kapot net voor zij het overhandigden aan het bruidspaar!
‘S avonds was het zo warm dat er besloten werd om de openingsdans buiten te doen en dat was ook een feest. Iedereen om het bruidspaar heen genietend alsof het zo gepland was.

Voor bruidsparen die de behoefte hebben om alles onder controle te hebben is het soms lastig om dingen vrij te laten op zo een belangrijke dag. Zoveel ogen zijn op jullie gericht op jullie bruiloft en misschien is het makkelijk praten voor mij die opgegroeid is in Afrika om “Hakuna Matata” te roepen. Vaak is angst voor zoveel dingen die mis kunnen gaan ook de reden dat velen niet volledig kunnen ontspannen en genieten. Als er iets gebeurt wat anders gaat dan gepland dan heeft een vulkanische uitbarsting toch niet zoveel zin en als het dan toch gebeurt levert het natuurlijk sublieme beelden op voor de fotojournalistieke fotografen.

De juiste instelling ongeacht de zenuwen helpt heel veel. Vandaar de titel van deze blogpost: Blijft kalm en geniet.
En geniet nu van Mark & Anja.

weloveweddings_blijfkalm_1
weloveweddings_blijfkalm_2
weloveweddings-blijfkalm-3
weloveweddings-blijfkalm-4
weloveweddings_blijfkalm_5
weloveweddings_blijfkalm_6
weloveweddings_blijfkalm_7
weloveweddings_blijfkalm_8
weloveweddings_blijfkalm_9
weloveweddings_blijfkalm_11
weloveweddings_blijfkalm_12
weloveweddings_blijfkalm_13
weloveweddings_blijfkalm_14
weloveweddings_blijfkalm_15
weloveweddings_blijfkalm_16

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000