Preweddingshoot

Aan het begin van het trouwseizoen zijn wij altijd druk in de weer met het fotograferen van een preweddingshoot soms ook wel een loveshoot genoemd. Een preweddingshoot is een superleuke manier om jullie liefde nog eens extra in het zonnetje te zetten.

Een preweddingshoot is een te gekke manier om een extra klik te krijgen met je fotograaf, zodat je tijdens de trouwdag gewend bent om een fotograaf om je heen te hebben.
De locatie van de preweddingshoot doe je vaak in overleg met je fotograaf. Het kan vaak in de fotostudio van je fotograaf, maar nog leuker is het op een locatie te doen die bij jullie past, bijvoorbeeld lekker naar het strand en de duinen, of wandelend door de stad waar jullie wonen of misschien wel de plek waar jullie voor het eerst hebben gezoend.

De foto’s van je loveshoot kan je bijvoorbeeld weer gebruiken voor je trouwkaart, voor een bedankkaartje op je trouwdag, een gastenboek of misschien voor een grote banner.

 

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000