Real Wedding : Creatieve en muzikale festivalbruiloft

juul-sander-28

Wat een positieve mensen zijn Juul en Sander! De sfeer op hun bruiloft was warm, liefdevol en artistiek. Juul is erg creatief en zorgde er op originele wijze voor dat haar gasten zich 100% van de tijd konden vermaken. Zijzelf en hun twee dochters droegen prachtige Spaanse kleding.

De festivalbruiloft van Juul en Sander startte in een gezellig hotel. Na een boottochtje met een kleine groep gasten, hebben we even wat foto’s gemaakt met het gezin. Kort en krachtig, zodat het niet als een uitgebreide poseersessie zou voelen.

Toen was het zover: de ceremonie in de Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel. Een ceremonie vol symboliek en mooie woorden. Na de ceremonie begon de borrel en waren er volop activiteiten voor de kinderen, waaronder veel vriendinnen van hun twee dochters. Dit ging over in een buffet, kinderdisco en feest. Met haar Braziliaanse percussieband gaf Juul twee keer een optreden waar iedereen kippenvel van kreeg.

Deze bruiloft bruiste en leefde aan alle kanten. Wat een heerlijke dag!
juul-sander-2

juul-sander-6

juul-sander-11

juul-sander-12

juul-sander-15

juul-sander-19

juul-sander-21

festivalbruiloft Amstelkerk

juul-sander-34

juul-sander-38

juul-sander-39

juul-sander-43

juul-sander-44

juul-sander-45

juul-sander-46

juul-sander-50

juul-sander-55

juul-sander-57

juul-sander-58

juul-sander-64

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000