De Vrijdag Middag Foto: Een Dynamisch Silhouet

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Axel en Vivian Drenth van AV Fotoreportages

silhout

De foto waarmee ik (Axel) dit jaar genomineerd ben voor de Bruidsfoto Award 2014 is één van mijn favoriete beelden uit mijn bruidsfotografie van 2013. Het moment dat ik op de locatie aankwam, zag ik meteen de boom in het mooie tegenlicht. De bladeren van de boom bewogen zachtjes met de wind mee en in mijn gedachten zag ik gelijk de foto die ik wilde maken. De bruid als een dynamisch silhouet met haar jurk die in dezelfde beweging als de bladeren mee waait.

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000