In welke van de seizoenen vind jullie huwelijk plaats?

Afhankelijk van wanneer jullie huwelijk plaatsvindt, zal in de natuur een van de seizoenen in bloei zijn. Maar je kan dit ook omkeren en kijken welk seizoen jullie zelf het mooiste vinden en graag terug willen zien in jullie bruidsfoto’s!

Houd je erg van de kleurrijke bloemen in het voorjaar of vind je het veel mooier in de herfst met die prachtig vallende bladeren en een waterig zonnetje? Wat wil je graag terugzien in je bruidsfoto’s?
Houd je van de hagelwitte sneeuw? Dan is het een idee om in de winter te trouwen en dan misschien ook maar gelijk in Noorwegen waar het sneeuwzeker is in de winter :-)

De onderstaande bruiloft was begin september en we hadden het genoegen dat de heide die week voor het laatst bloeide! De paarse heide geeft de bruidsfoto’s van Corien en Michiel een extra mooie uitstraling mee!
Aarzel dus vooral niet om jullie bruidsfotograaf of bruidsfotografe naar goede tips en ideeën te vragen over het seizoen waarin jullie trouwdag plaatsvindt.

seizoen huwelijk

seizoenen huwelijk

Mooi bruidsboeket

huwelijk seizoen

seizoenen huwelijk

lachende bruid

seizoenen_bruidsfoto's

mooie details bruiloft

seizoenen_bruidsfoto's

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000