Trouwdag van Christiaan en Monique

Vrijdag 25 mei 2012…

De dag begon voor mij als fotograaf in het huis van Christian en Monique (het bruidspaar), waar ik werd ontvangen door de bruidegom. Christian had het huis samen met zijn moeder even voor zichzelf, om in alle rust zijn trouwpak aan te trekken. Monique zat heerlijk bij de kapper en zou dan daarna naar hun huis komen voor het aantrekken van haar bruidsjurk. Vlak voordat ze thuis kwam ging Christiaan het bruidsboeket ophalen bij de bloemist zodat ze elkaar nog niet zouden zien voordat haar jurk aan was.

Nadat Monique was thuisgekomen ging ze snel in haar jurk, geholpen door moeder en goede vriendinnen. Christian was inmiddels weer terug van de bloemist en na een eerste emotionele ontmoeting van het bruidspaar gingen we naar Utrecht voor de bruidsreportage. Het was fantastisch weer dus het bruidspaar en ik genoten van de reportage.

Na de reportage vertrok het bruidspaar in hun geweldige Porsche Speedster naar hun trouwlocatie Het Oude Slot in Heemstede. Daar werden ze ontvangen door hun daggasten en werd het huwelijk voltrokken in de boomgaard op het landgoed van Het Oude Slot. Aansluitend werd er getoast met champagne en genoten de gasten en het bruidspaar van de bruidstaart.

Er werden nog wat locatiefoto’s op het Oude Slot gemaakt, waarna het bruidspaar het diner opende met een speech. Toen de gasten heerlijk aan het genieten waren van het diner in de buitenlucht was het tijd voor mij om afscheid te nemen en ging ik tevreden en met heel veel volle geheugenkaartjes naar huis:)

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000