Trouwen in het buitenland, wat te doen qua styling?

Trouwen in het buitenland, in een mooi resort. Erik en Geraldine waren helemaal voor en namen ons mee naar Portugal. Het trouwen zou gebeuren in het prachtige Pine Cliff Resort. Maar was WLW-collega Gerhard Nel daar niet al een keer geweest? We bekeken zijn foto’s en konden ons heel erg verheugen op deze locatie en dag, maar waren tegelijkertijd ook een beetje bang dat deze dag misschien wel eens heel erg op die van zijn bruidspaar zou lijken. Het meest herkenbare is toch immers de locatie?

Niets bleek minder waar! Geraldine en haar moeder hadden duidelijke idee├źn over de dag en wisten de locatie om te toveren naar een bijzondere persoonlijke plek. Je had daarnaast eigenlijk helemaal niet het idee dat je het resort deelde met nog veel meer mensen!

De themakleur groen zorgde voor een duidelijke samenhang tussen alle losse elementen van de dag. Denk hierbij aan naamkaartjes, corsages (overigens gemaakt door de moeder van Geraldine!), glazen, schoenen, confetti, de trouwkaart, en nog veel meer. Het enige nadeel is natuurlijk wel dat je al die stylingdingen bij een destination wedding ook mee moet slepen in het vliegtuig. Uiteindelijk heeft het bruidspaar een groot deel in het vliegtuig meegenomen en daarnaast hebben hun ouders ook een deel meegenomen in de auto. Mochten jullie nu geen gasten hebben die met de auto naar jullie Destionation Wedding komen, denk dan gewoon aan kleine stylingsdingen zoals naamkaartjes, linten in de themakleur, drukwerk met jullie eigen trouwlogo en kleurelementen in de dingen die jullie toch al gingen kopen (zoals de trouwjurk, schoenen, het pak, de corsages, het boeket, etcetera). Ik ben benieuwd naar hoe jullie je droomlocatie omtoveren naar een persoonlijke locatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000