De Vrijdagmiddag Foto – Een Emotionele Bruidegom

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan … Ashvin Ghisyawan.

totaalfotografie vrijdagmiddag foto

Voor mijn vrijdagmiddag foto heb ik een beeld gekozen uit de serie van Vinod en Shaya. Tijdens de vele bruiloften die ik fotografeer zie je vaak veel emoties. Vaak zijn het de ouders, opa, oma, andere familieleden, vriendinnen of zelfs de bruid. Ik maak het niet vaak mee dat de bruidegom in tranen schiet bij “the first look”. Tijdens dit moment dat de bruidegom emotioneel werd, stond ik achter de bruid en kon ik deze foto precies zo maken zoals ik dat wilde doen.

Stelling: Bij een bruiloft horen er tranen te vloeien. Wat vinden jullie?

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000