De Vrijdag Middag Foto: Confetti gooien bij bruiloft in Kroatië

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Hanneke Vollbehr.

weloveweddings-hannekevollbehr-confetti-ceremonie-kroatie

Voor het tweede jaar op rij mocht ik naar Kroatië om een bruiloft vast te leggen. En wat ben ik van het land, de mensen en Kroatische bruiloften gaan houden! Een ultieme bruiloft is voor mij wanneer mensen ongeremd genieten, hun emoties tonen en uitbundig feestvieren.

Bij deze bruiloft gooiden de gasten zilverkleurige confetti over het bruidspaar na de ceremonie, een tof gezicht! Het levert uitbundige plaatjes op die je de feestelijke sfeer laten voelen. Ook voor mij als fotograaf is het een feestje, omdat de zilveren kleur van de confetti het licht weerkaatst. Daardoor krijgt de foto nog meer sprankeling.

Deze foto vind ik extra grappig vanwege de uitbundige houding van de bruid en vooral omdat de bruidegom bijna overrompeld lijkt door de hoeveelheid confetti. :)

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000