De Vrijdag Middag Foto: Onderbroekenlol (deel 2)

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Rob ter Bekke.

onderbroekenlol voorbereiding bruiloft bruidegom

Altijd leuk om het WK te combineren met trouwfotografie: In dit geval een Duitse (!) bruidegom, die een Nederlandse bruid gaat trouwen. Net voor hij zich aan wil kleden, krijgt hij nog een aardig cadeautje. Tja, dan moet je die wel aantrekken. Zeker met het de wedstrijd van aanstaande zondag in het vooruitzicht!

De oplettende lezers hadden vast al gemerkt dat het al de tweede vrijdag op een rij is met een onderbroekenfoto. Maar het is natuurlijk niet zo dat We Love Weddings vanaf nu alleen maar om onderbroekenlol draait. Binnenkort kun je hier weer hele mooie, ontroerende, grappige en stijlvolle foto’s verwachten, maar deze konden we niet laten schieten ;)

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000