De Vrijdag Middag Foto: Rijst gooien… een mooie traditie!

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Peter van der Lingen.

rijst gooien traditie bruiloft we love weddings

Rijst gooien naar het pas gehuwde bruidspaar… In Nederland zijn we het niet meer zo gewend, maar het bruidspaar bekogelen met dit populaire ingrediënt is een echte traditie. Het idee erachter heeft vooral met vruchtbaarheid te maken. Dus bedenk eerst of je een kinderwens hebt voordat je je gasten de basmati en pandanrijst in de handen duwt.. Opmerkelijk detail: eigenlijk mag je het bruidspaar niet raken met de rijst. Dat brengt namelijk ongeluk.

Hoe dan ook, op veel plaatsen mag dit helaas niet meer met het oog de bescherming van vogels. Tip: ga dus op zoek naar een lokatie waar gooien met rijst niet verboden is, want het is erg leuk! Bovendien levert het ook nog eens hele mooie foto’s op. Zoals deze foto, die ook nog eens genomineerd is voor de Bruidsfoto Award 2014!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000