De vrijdagmiddagfoto: Schilderachtig licht in de Waterleidingduinen

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Nadia Abdelmalik!

Schilderachtig licht in de Waterleidingduinen

Mooie foto’s maken kan op elk tijdstip. Maar als ik mag kiezen, ga ik voor het zachte licht aan het begin of einde van de dag. Deze foto laat precies zien waarom.

Joshua en Marisol kwamen uit Los Angeles en wilden voor hun bruiloft graag een fotoshoot doen in een natuurgebied rondom Amsterdam. We kwamen uit in de Waterleidingduinen en daar was het zo mooi! Ik keek mijn ogen uit en kon niet stoppen met fotograferen. Deze foto is een van mijn favorieten uit de serie, vanwege het heerlijke licht en de dromerige sfeer.

Benieuwd naar de rest van de shoot? Je vindt de volledige serie hier!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000