De vrijdagmiddagfoto: slappe lach

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Marco Pauws!

Vrijdagmiddagfoto: slappe lach

Emoties en echte momenten… Het zijn tegenwoordig de magic words [in italics doen] in de bruidsfotografie. Ze worden bijna cliché! Maar een cliché komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De sterkste foto’s zijn gewoon de foto’s die genomen zijn op het mooiste/leukste/grappigste/meest intieme moment. En als het even kan met een geweldige emotionele lading.

Daarom ben ik zo blij met deze foto van Zoë, het dochtertje van Katie en James. Geen flauw idee waarom ik op dit moment zo’n slappe lach veroorzaakte, maar als ik een Zoë op elke bruiloft kon hebben, zou mijn leven helemaal compleet zijn.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000