De Vrijdag Middag Foto: De spontane groepsfoto

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan … Miranda Vijfvinkel

We love weddings Miranda Vijfvinkel leuke groepsfoto

Het regisseren van een groepsfoto kan soms anders lopen dan je denkt! Zo bedenk ik vaak van te voren een creatief beeld en hoop dit dan uit te werken! Dat lukt …. meestal wel, maar soms, heel soms, moet je de regie dan los laten en het maar laten gebeuren! Ik moet eerlijk zeggen dat iedere keer weer moet lachen als ik deze spontane groepsfoto zie. Ook besef ik me dan weer dat dit niet was gebeurd als ik mijn dat ene specifieke creatieve idee had uitgewerkt!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000