De vrijdagmiddagfoto: De ultieme zussenfoto

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Susan Eikenaar!

Ultieme foto van zussen

Op de trouwdag van Sander en Daniëlle viel het mij op dat de bruid en haar zus een hechte band hebben. Ze was overduidelijk erg blij dat Daniëlle ging trouwen, hielp haar waar ze maar kon, mocht haar handtekening onder de trouwakte zetten en sprak haar toe met prachtige woorden.

Als ik op een bruiloft een bijzondere band tussen familieleden of vrienden zie, probeer ik een foto te maken die dat laat zien. Ik had deze dag dus ook een ‘missie’ en was extra alert op momenten tussen bruid Daniëlle en haar zus.

Nadat ik het bruidspaar hun reportage had gestuurd, mailde de bruid mij dat ze erg blij was met deze foto en dat ze hem aan haar zus cadeau had gedaan. Voor hen was het ‘de ultieme zussenfoto’, omdat ze als kleine meisjes al bruidje speelden. Deze foto deed hen daaraan terugdenken. Missie geslaagd!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000