De Vrijdag Middag Foto: Dikke zoen in Volkswagen Busje

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient. Een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Marco Pauws.

Volkswagen Busje Bruiloft

De ceremoniemeester loopt zachtjes naar ons toe en fluistert: “de vrienden van Christoph en Mirjam hebben in het geheim een Volkswagen busje geregeld.” Op dat moment lopen we al naar de uitgang van het park waar we net foto’s hadden genomen. En ja hoor, een paar seconden later komt de trouwauto om de hoek rijden. Verrassing!!! Christoph en Mirjam zijn helemaal lyrisch. En terecht ook, want dat busje is echt de finishing touch op hun toffe gestylde bruiloft.

Vaak is bruidsfotografie een kwestie van wachten tot een moment plaats vindt en dan klikken. Soms is het ook gewoon prijsschieten. Zoals hier vanaf de grond in het Volkswagen busje!

Benieuwd naar de rest van deze bruiloft? Bekijk hier meer van de trouwreportage!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000