De vrijdagmiddagfoto: vrolijke foto’s in het Rijk van de Keizer

Bij bruidsfotografie draait het voor mij allemaal om emotie: genieten van je feest, het vieren van je liefde, relaxed en gezellig samen zijn met vrienden en familie, met en een goede dosis lachen en misschien een traantje hier en daar.

En ja, ik word daar zelf ook blij van; wanneer ik veel emotie op de gezichten heb gezien (en verzameld) op een bruiloft, ga ik altijd met een warm hart naar huis! Daarom is dit beeld, van de bruiloft van Yoav en Anna in het Rijk van de Keizer, voor mij een ultieme feel-good foto.

De lach past bijna niet meer op de gezichten van het bruidspaar, er zijn vrolijke vlaggetjes in de achtergrond, levendige kleuren, heel veel blije gasten die intens genieten van wat ze zien… En als je goed kijkt, zie je – als kers op de (bruids)taart – Anna’s hand op de schouder van Yoav, zo cute!

23-vrijmifo-nadia-Vrolijke foto's

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000