De Vrijdagmiddagfoto | wat een openingsdans!

Elke vrijdag showt één van de We Love Weddings fotografen een foto die extra aandacht verdient: de VRIJMIFO. Deze Vrijdag Middag Foto is een knaller, een spontaan moment, een gelukstreffer, een tranentrekker, een dijenkletser of een ogenschijnlijk normale foto waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat. Deze week geven we het woord aan Ramon en Hermine Snellink.

openingsdans-wlw-1

Het is sowieso al te gek om een hele dag te fotograferen, maar als die dag dan ook nog eens wordt afgesloten met een heel bijzondere openingsdans, dan worden wij daar enorm blij van.

Melissa en Jake hadden een trouwdag met alles erop en eraan: prachtige styling, een waanzinnige locatie en heel veel lieve gasten. Toen het diner klaar was startte de feestavond met een onvergetelijke openingsdans. Klasse!

Ben je benieuwd naar meer foto’s van deze prachtige bruid, klik dan op de link.

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000