We Love Weddings achter de schermen

Het collectief We Love Weddings is om meerdere redenen bijzonder. Waarom zouden collega’s die zich in dezelfde markt bevinden kennis delen en samen een website beginnen? Het zijn toch eigenlijk concurrenten? Daarnaast werken we allemaal ook vanuit onze eigen stijl, hebben onze eigen bedrijven en manier van werken.

Simpel. We delen de liefde voor fotografie en meer specifiek die voor het fotograferen van de liefde. Trouwfotografie is een hele bijzondere en eervolle specialisatie van de fotografie. Om dat goed te kunnen doen, willen we ons blijven ontwikkelen. We delen technische en creatieve kennis met elkaar. Daarnaast lopen we regelmatig met elkaar mee als second shooter (tweede fotograaf) en zijn we elkaars back-up mocht dat nodig zijn. Voor onze bruidsparen dus een absoluut voordeel om met een We Love Weddings lid te werken.

Omdat we elkaar ook graag in het echt zien, komen we een aantal keer per jaar bij elkaar. Deze keer in Amerongen. Eerst serieus vergaderen, borrelen, elkaars werk bekijken, uitwaaien en dan aan tafel. Mooi om zulke collega’s te hebben! Een kleine sfeerimpressie van onze groep.

De foto’s zijn gemaakt door Ashvin Ghisyawan, Evert Doorn en andere WLW collega’s die met Evert en Ashvin’s camera hebben rondgelopen ;-)

we love weddings

we love weddings

we love weddings

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

  1. Mooi verhaal; zeker in het licht van de toekomstige ontwikkelingen en plannen :)

    Hier gaan we binnenkort meer over vertellen.

    Triangle
    19/03/2013 1:10 pm | Evert
  2. Hahah geweldig!!!

    Triangle
    19/03/2013 2:16 pm | Ashvin Ghisyawan

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000