Weekend Wedding van Dennis en Ronnie

Op zaterdag 21 mei begon eindelijk de grote dag voor Dennis en Ronnie. Zij trouwden in de Belgische Ardennen in het plaatsje Cugnon. Midden in de het bosrijke gebied ligt Chateau Thermes de Cugnon, een prachtig stijlvolle locatie.

Wat een feest  was het om het huwelijk van Dennis en Ronnie te mogen fotograferen: Alles, maar dan ook alles was tot in de perfectie bedacht en uitgevoerd. Bijvoorbeeld de dress-code: white with a touch of color! Dan is fotograferen toch zo ontzettend leuk!

Wat hebben wij er van genoten om alles vast te leggen… het bruidspaar, de omgeving, het Chateau, de details, het gezelschap, de wijnproeverij, de relaxte sfeer (met name door het lome weer), de BBQ en het feest. Het was allemaal enorm inspirerend voor een super reportage.

Geniet mee van een kleine selectie van de honderden foto’s die wij hebben geschoten.

Reacties

 1. Mooie beelden, zeg. Perfecte sfeer. Ook leuk om te zien dat er op een trouwreportage met groothoek geschoten wordt. Geeft toch soms een leuke dimensie, en anders dan anders.

  Wat je beschrijft in je artikel komt ook echt zo op beeld, moet een leuke dag zijn geweest

  Triangle
  16/06/2011 11:21 am | Maarten Schraven
 2. Echt super momenten gepakt, Axel!

  Triangle
  23/12/2011 2:36 pm | Clark

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000