De WLW Estafette: Moniek loves Rick

De WLW Estafette! Alle WLW-fotografen kiezen hun favoriete foto van een andere WLW’er. In deze rubriek lichten zij hun keuze toe. De beoordeelde WLW’er neemt het stokje over en kiest zijn favoriete foto van de volgende WLW-fotograaf. Kijk mee door de ogen van onze bruidsfotografen: wat is een goede foto, en waarom?

Deze week aan Moniek de eer om de site van Rick door te nemen!

bruidsfotografie we love weddings

Dit is een foto die mij meteen greep! Mijn ogen bleven de foto maar afspeuren naar mooie details. Het is een echt moment met de duur van zo ongeveer een nanoseconde.

De positie van waar de foto is gemaakt, zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt even mee te mogen kijken naar een intiem moment tussen het bruidspaar. De plek waar de foto is gemaakt versterkt dat knusse en intieme gevoel. Doordat Rick zijn camera iets heeft gekanteld wordt het beeld nog spannender. Ook de mooie zwart wit bewerking geeft deze foto de perfecte sfeer mee en versterkt de emoties in dit prachtige authentieke beeld!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van We Love Weddings? Ga dan als een speer naar onze Facebook pagina en klik op “like”!

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000