WLW wint in Masters editie winter

De Masters of Dutch Wedding Photography is een wedstrijd voor Nederlandse bruidsfotografen. De wedstrijd wordt 4x per jaar gehouden en geeft bruidsfotografen een podium voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury, die bestaat uit de beste bruidsfotografen ter wereld.

Dit keer was een derde van alle winnende foto’s van We Love Weddings fotografen. Waar we de vorige keer nog een mooie 14 awards binnensleepten, hebben we deze ronde maar liefst 23 awards gewonnen! Inge, Claudia, Miranda en Nadia scoorden 1 award. Marco en Axel wonnen er 2. Jacqueline en Peter mochten 3 awards meenemen naar huis. Ons nieuwste lid Damon won er maar liefst 4. Maar Luther spande dit keer de kroon; hij won er zelfs 5! Een ongelooflijk resultaat; we zijn erg trots op het feit dat zoveel van Nederlands beste trouwfotografen bij We Love Weddings horen. Bekijk hieronder de bekroonde foto’s.

marco1
Foto: Marco Pauws

marco2
Foto: Marco Pauws

luther1
Foto: Luther Hartog

luther2
Foto: Luther Hartog

luther3
Foto: Luther Hartog

luther4
Foto: Luther Hartog

luther5
Foto: Luther Hartog

nadia1
Foto: Nadia Abdelmalik

claudia1
Foto: Claudia Pauws

axel1
Foto: Axel Drenth

axel2
Foto: Axel Drenth

jacqueline1
Foto: Jaqueline Dersjant

jacqueline3
Foto: Jaqueline Dersjant

jacqueline2
Foto: Jaqueline Dersjant

inge1
Foto: Inge Jong

Miranda_Vijfvinkel-(8-d)
Foto: Miranda Vijfvinkel

peter1
Foto: Peter van der Lingen

peter2
Foto: Peter van der Lingen

peter3
Foto: Peter van der Lingen

damon1
Foto: Damon Pijlman

damon2
Foto: Damon Pijlman

damon4
Foto: Damon Pijlman

damon3
Foto: Damon Pijlman

De Jury
De editie Winter 2015 werd gejureerd door een internationale vakjury die bestond uit Tyler Wirken (USA), Fer Juaristi (Mexico) en Susana Barberá (Spanje).

Wat zijn De Masters of Dutch Wedding Photography?
De Masters of Dutch Wedding Photography is een relatief nieuwe award die snel een reputatie heeft verworven binnen Nederland. De award is volledig opgezet door de bruidsfotografen zelf. Dus een epische veldslag tussen de Nederlandse bruidsfotografen om te kijken wat de beste bruidsfoto’s van dit moment zijn! Stemmen, likes en allerlei andere ronselpraktijken via social media zijn niet relevant; enkel een deskundig oordeel van een vakjury. Eén van de redenen dat de Masters of Dutch Wedding Photography zo snel in reputatie is gegroeid!

Reacties

  1. Goed gedaan collega’s !!!!

    Triangle
    04/02/2015 4:32 pm | Rick

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000