Zwart/wit styling van bruidspaar tijdens urban fotoreportage

Zwart en wit zijn geen kleuren. Tenminste volgens de knappe koppen dan. Ik denk dat het juist leuk is om eens wat anders te doen dan anders. Neem nou bijvoorbeeld een zwarte trouwjurk. Dat kan heel stijlvol zijn en wordt niet zo snel vuil als een witte of ecru jurk. Door het gebruik van kleurige accessoires zoals je boeket, sieraden en natuurlijk je pumps krijg je toch een gave look ’n feel.

Bijkomend voordeel is dat je je jurk ook nog aan kunt op een fancy feestje of cocktail party. Zoals je op de foto’s kunt zien is de bruidegom ook in het zwart gekleed. Een top match en heel stijlvol. Een beetje James Bond is echt helemaal van deze tijd. Een birdcage haaraccessoire geeft het een fantastische vintage look.

Zwart/wit styling van bruidspaar

Black 'n White Styled Wedding

Black 'n White Styled Wedding

In de stad zijn er veel plekken waar je super gave foto’s kunt maken. De urban omgeving past echt perfect bij deze black ’n white stijl. Jullie fotograaf heeft zeker wat uitdagingen zo midden in de stad maar dat maakt de reportage alleen maar specialer. De klassieke look afgewisseld met een vintage stijl doet het ook heel goed op de foto. Mocht je een langere jurk aan hebben gedurende de dag dan kun je in de avond gemakkelijk switchen naar een Little black dress.

Black 'n White Styled Wedding

Black 'n White Styled Wedding

Als bruidsfotograaf sta ik elke keer weer te springen als het bruidspaar iets aparts in petto heeft voor hun mooiste dag. Zeker met een zwart/wit thema heb je eindeloze mogelijkheden om je trouwdag aan te kleden met accessoires en styling. Zelfs als je lekker ontspannen door de stad loopt met paraplu en tas met spulletjes die je toch echt nodig hebt gedurende de dag kom je stijlvol over. Jullie fotograaf kiekt heel graag dit soort plaatjes. Lekker spontaan en ongedwongen. Zelfs als het regent.

Black 'n White Styled Wedding

Black 'n White Styled Wedding

Black 'n White Styled Wedding

Zwart, wit en rood. De ideale mix voor een stijlvolle trouwfoto. Omdat het buiten regende zijn we de bioscoop in gedoken.

Black 'n White Styled Wedding

Black 'n White Styled Wedding

Laat een reactie achter


Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 870

Notice: Undefined index: type in /home/deb55095n3/domains/weloveweddings.nl/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 1000